Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Nisan, 2016
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
28 Nisan 2016

WordPress Ziyaretçi İstatistik Eklentisi En İyisi

WordPress sayaç eklentisi diyende var, istatistik eklentisi diyende kısası şu wordpress site istatistikleri görebileceğiniz siteye kaç kişi girmiş hangi kelimelerle kaç kişi ulaşmış sayfalar kaç tık almış hepsini ayrıntılı şekilde görebileceğiniz Türkçe dil destekli bir eklenti.

Piyasada ki birçok eklentiden daha isabetli istatistik veren kaliteli ve basit görünümlü bir eklenti. Bu eklentimiz Jetpack eklenti çok gelişmiş olduğundan içerisinde bir çok ayarlama ve işinize yarayabilecek ayarlar bulabilirsiniz. Ama bizleri ilgilendiren şuan sadece istatistik bölümü.

Eklenti WordPress admin panelinden eklenti ekle diyerek aratıp yükleyebilirsiniz. Buradan da ulaşabilirsiniz. [...]

3026
 
Daha Fazla Oku
28 Nisan 2016

Seo Dostu En İyi 8 WordPress Eklentileri

WordPress en iyi eklentileri arasına girecek 8 eklenti. Seo dostu bu eklentiler wordpress için en iyi ve popüler olanlarından. WordPress için gerekli ve olmazsa olmaz olan bu eklentiler ile sitenize hem işlevsellik katabilir hemde güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Makalemizde sidebar giriş paneli, popüler yazılar bileşeni, en son yazılar bileşeni, en son yorumlar bileşeni, hava durumu bileşeni, sosyal medya bileşeni tarzında eklentiler ile sitenizi daha kaliteli bir hale dönüştürebilirsiniz.

Ninja Widget Extra Add-on WordPress Bileşeni

      Bu eklentiyi kullanabilmek için Ninja Popups eklentisini kullanıyor olmanız [...]

202
 
Daha Fazla Oku
25 Nisan 2016

Youtube Geçersiz Tıklama Etkinliği Para Kazanma Devre Dışı Bırakıldı

Youtube geçersiz tıklama etkinliği para kazanma devre dışı bırakıldı gibi bir mail alırsanız çok şaşırmayın Youtube’un bu trajikomik olayı sizinde başınıza geldi.

Geçersiz tıklama etkinliği yüzünden gelebilecek örnek mail

Youtube çok büyük bir şirket olmakla birlikte bazen bu tip sorunlar ile youtuberları zor durumda bırakıyor. %100 özgün içeriğe sahip de olsanız ve tüm ihlallerine dikkatlice davranıp bir sıkıntı yokken bile bu tip bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Bu sorun bize göre kasti yapılan bir işlem gibi veya sizin yaptığın başka bir işlem. Ya biri düzenli olarak videolarınıza [...]

825
 
Daha Fazla Oku
21 Nisan 2016

Windows 10 da Bilgisayarı Tablet Gibi Kullanın

Windows 10 işletim sisteminiz varsa bilgisayarı tablet moduna alıp bilgisayarı tam anlamıyla Windows 10 yüklü bir tablet haline getirebilirsiniz.

Tabi şimdi merakla ekran dokunmatik olacak mı acaba diyenlerde olabilir. Ekran malesef dokunmak olma ihtimali yok çünkü ekranda donanımsal bir eksiklik mevcut. Cihazınızdaki ekran dokunmatik donanımına sahipse zaten kullanabilirsiniz. Tabiki piyasadaki tabletlere oranla aynı hissi bilgisayar size vermeyebilir. Piyasadaki tablet fiyatları üst seviyede olan cihazlar gerçekten çok başarılı bir donanım ve performans sağlıyor.

Windows 10 işletim sisteminde iki farklı yoldan tablet moduna hızlıca alabiliriz.

Biri sol alt [...]

129
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma