Program Anlatımları
ŞİMDİ OKUNAN
Ultrasurf ile İnternette Rahat Dolaşın
0

Ultrasurf ile İnternette Rahat Dolaşın

☺ Burak Aykurt13 Ağustos 2016

HotSpot Shield & Ultrasurf

Çok sayıda ülkede yasaklanmış olan internet sitelerine erişim sağlamak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan Ultrasurf programı, tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılabilen oldukça işe yarar bir programdır.

Ultrasurf programı herhangi bir kurulum dosyası gerektirmeden sadece tek bir .exe dosyası olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bu nedenden dolayı Ultrasurf programını dilerseniz bir USB bellik ile her zaman yanınızda taşıyabilir ve ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ultrasurf indir işlemini tamamladıktan sonra programı çalıştırdığınız zaman program kendi sunucuları üzerinden internet erişimini sağlayacaktır. Böylece yasaklı olan siteleri görüntülemenize yardımcı olacaktır. Bir başka sunucu üzerinden web sitelerini ziyaret ettiğinizden dolayı internet hızınızda hafif bir yavaşlık durumu ile karşı karşıya kalabilmeniz mümkün olabilir. Fakat bu durum internet sansürünü engellemek adına kullanıcılar tarafından göz ardı edilerek sıkça kullanılan bir program olmayı başarmıştır. Size önerebileceğimiz ve kesinlikle memnun kalacağınızın garantisini verebileceğimiz bir diğer bilgisayar programı ise HotSpot Shield programıdır. Bu program sayesinde çok sayıda yasaklı siteye yüksek koruma altında güvenilir bir şekilde girme şansına sahipsiniz. Ayrıca HotSpot Shield programı sayesinde DNS ayarlarınızı değiştirmenize gerek kalmadan dilediğiniz gibi yasaklı sitelere erişim sağlayabileceksiniz. HotSpot Shield indir*’me işlemini tamamladığınızda güvenilir bir şekilde rahatça internette gezebileceksiniz. Aynı zamanda güvenlik eklentileri sayesinde de gönül rahatlığı ile internet üzerinden dosya indirebileceksiniz. Tüm bunların yanı sıra bu muhteşem kalitedeki HotSpot Shield programı ile bilgisayarınızın güvenliğini arttırabilmenizde mümkün olacaktır. HotSpot Shield programı sayesinde bilgisayarınızı dış tehditlere karşı yüksek seviyede koruma altına alarak güvenlik içinde interneti kullanabileceksiniz. HotSpot Shield programı sayesinde bilgisayarınızda kayıtlı kredi kartı bilgilerine, şifrelere ve özel kimlik bilgilerine ulaşmak isteyen kötü içerikli yazılımlara ve kişilere karşıda kendinizi koruma altına alacaksınız. Antivirüs özelliği sunan HotSpot Shield programı siz değerli kullanıcıların çok işine yaracak.

Güvenliğin bu kadar sarsılmış olduğu bir internet dünyasında rahatça dolaşabilmek ve yasaklı sitelere sorunsuz bir şekilde girebilmek için sizde hemen sitemiz üzerinden indir butonuna tıklayarak bu iki başarılı, kaliteli ve kullanışlı programı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Muhteşem İçerik
0%
Çok Sevdim
0%
Şaşkınım
0%
Bu Ne?
0%
Karmaşık
0%
Beğenmedim
0%
Çok kötü
0%
Yazar Hakkında
Burak Aykurt
ASD Teknoloji adresi ile 2014 ilk blog sitemi kurdum. Paylaştığım içeriklerle insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum umarım beğenirsiniz. Yorum kısmından istediğinizi sorabilirsiniz müsait zamanlarımda hepsini cevaplıyorum.
Yorumlar

Yanıt Bırak