Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Kasım, 2016
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
30 Kasım 2016

Apple Store Mağazalarında Artık Otomatik Ekran Koruyucu Devri!

Akıllı telefon kullanan kullanıcılar artık yere düşürme korkusu ile yaşamak yerine ekran koruyucu film taktırmayı tercih ediyorlar.

Ekran koruyucu film malzemeleri takıldığı zaman bir nebze de olsa cihazı korumayı başarıyor. Peki, bu filmler takılması esnasında düzgün şekilde temizlenmediği için telefonun camında oluşan kir durumları veya film takıldığı esnada hava aldığı nedeniyle oluşan baloncuklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Elbette kullanıcılar bu durumdan yakınıyor.

Japonya’daki Apple Store mağazaları artık bu durumu çözdü. Cep telefonu aksesuarları konusunda üretici firma olan Belkin bu sefer de filmler için bir cihaz üretti.

Belkin TrueClear Pro [...]

24
 
Daha Fazla Oku
29 Kasım 2016

WhatsApp’da Artık Kimsenin Gizlisi Kalmayacak

Geçen yıl gündeme bomba gibi düşen WhatsDog uygulamasını hatırlıyor musunuz? Her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam WhatsApp çevrimiçi konuşma uygulaması için ek yazılımlar üretilmeye devam ediyor.

 

Geçen yıl WhatsDog uygulaması sayesinde kurallara uyan her kullanıcının çevrimiçi saatleri hakkında bilgi alabiliyorduk. Kullanıcıların şikayeti üzerine WhatsDog uygulaması artık Play Store’de bulunmuyor.

Peki bunun yerini tutacak uygulamalar üretildi mi? WhatsDog uygulamasının verdiği özellikler yanı sıra daha fazlasını verecek uygulamalar üretilmeye devam ediyor.

WhatsApp’da kimsenin gizlisini bırakmayacak uygulamanın adı ise [...]

18
 
Daha Fazla Oku
28 Kasım 2016

Mozilla’dan farklı bir karar! Firefox OS Rafa Kaldırılıyor

Mozilla’nın iOS ve Android ile rekabet etmesi amacıyla Firefox OS adında Linux tabanlı açık bir işletim sistemi kurmuştu. 2013 yılında ilk defa resmi olarak kullanılan Firefox OS 2016 yılının Mayıs ayında artık telefonlar için geliştirmeyi durduracaklarını açıkladılar.

Firefox OS artık 29 Mart tarihinden itibaren Marketplace’e yönelik uygulama ile ilgili kayıtların alımını durduracak. Mozilla, Firefox OS ekibinde çalışan üyelerini ve ekip elamanlarını geri çekeceğini açıkladı.

Firefox OS’nin durdurulması ile birlikte Mozilla yeni bir ürün için test aşamasında olduğunu belirtti. Bu ürün hakkında henüz kesin bir bilgi verilmiyor. Ayrıntılı bilgiyi birkaç [...]

27
 
Daha Fazla Oku
28 Kasım 2016

Google Street View Dağa Çıktı!

Google, Street View deneyimini değişik yerlerde tecrübeye devam ediyor. Şimdi Google Street View üzerinden, Mont Blanc Dağı gezilebiliyor. Google, Street View kameralarını fark yerlere taşımayı ve kullanıcılarına enteresan deneyimler yaşatmayı seviyor. Dünyanın en büyük minyatür demir yolu, Street View ile görüntülenip, gezilebilir hale getirilmişti.

Street View, Mont Blanc Dağı’nda

Şimdi ise Google, Street View kameralarını Mont Blanc Dağı’na taşıyor. Birkaç dağcı, kayakçı ve resimci ile ortaklık kuran firma, 360 derece görüntülerin kütüphanesini oluşturuyor. Bu sayede, dağın yaz ve kış olmak üzere, en ünlü yollarını ve izlerini görebileceğiz. Veyahut buza tırmanan [...]

29
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma