Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Temmuz, 2016
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
30 Temmuz 2016

VirtualBox Türkçe İndirme Windows Kurulum

VirtualBox Türkçe Windows 10 kurulumu ve yüklemesini yaptık. Windows’un tüm sürümlerini destekleyen Virtualbox oldukça hızlı ve kullanışlı bir program Vmware alternatif bir program istediğiniz zaman sanal makinenizi oluşturup kullanabilirsiniz.

54
 
Daha Fazla Oku
25 Temmuz 2016

Üç Kağıtçı Windows 10’a Bak Bizden Habersiz Ne Yapıyor !

Windows 10 gelişiyle büyük bir patlama yaptıktan sonra yavaş yavaş ne olduğuna anlamaya başladık. Meğer haberimiz olmadan veya ufak bir ayarı açık bıraktığımızda dosyaları upload etme iznine sahip olup internet kotamızı bitiriyor.

Biraz daha detaylı anlatalım isterseniz Windows 10 ile gelen P2P özelliği sizin Windows 10 güncelleştirmeleri aldığınızda sizin haberiniz olmadan başka kişilere bu güncelleştirmeleri veriyor yani sizin bilgisayar üzerinden bu güncelleştirmeyi diğer kullanıcılarına iletiyor.

Peki bunu neden yapıyor dersiniz, galiba Windows kendi yükünü biraz hafifleştirmeyi hedefliyor. Yani sunucularındaki yoğun olan trafiği biraz hafifleştirmek için yapmış [...]

103
 
Daha Fazla Oku
21 Temmuz 2016

Nokia Android Telefonu İlk Görüntüler

Nokia akıllı piyasasına yani android işletim sistemine sahip bir cihaz ile şimdiye kadar bir çok model ile gündeme geldi, şimdi ise yeni bir görüntü ile karşımıza çıkan Nokia, akıllı telefonunun arka görüntüsü sızdırıldı.

Bir döneme damgasını vuran Nokia akıllı telefon piyasasına yavaş yavaş girmeyi hedefliyor. Bu piyasaya da kendine yer bulmak isteyen Nokia iyi bir giriş yapmasından kimsenin endişesi yok sanırım. Bizim beklentilerimiz de o yönde zaten.

Şimdilik arka görüntüsü bu şekilde olan bir prototip ile karşımıza çıkan Nokia, kamera üstündeki led flaş gözümüzden kaçmıyor. 🙂

Ayrıca telefonun 5.5 inçlik bir boyuta sahip olduğunu söyleyebiliriz. [...]

24
 
Daha Fazla Oku
20 Temmuz 2016

Sanal Müzik Kariyeri: Popmundo

Popmundo, popmundo.com üzerinde oynanan bir çeşit role yapma oyunudur. Oyuna herkes sıfır günlük olarak, elinde karakterinden başka hiçbir şey olmayarak başlar ve zamanla müzik listelerini alt üst etmeye çalışır. Kayıt olduktan sonra karakterinizin cinsiyeti, adı, yaşı gibi birkaç temel bilgiyi seçebilirsiniz. Onun dışında karakteriniz, sizinle aynı gün başlayan birinin karakteriyle her kıyaslamada aynı çıkacaktır. İlk günler sokak sanatçılığı yapabilir ya da bir restoranda garson olabilirsiniz. Ancak bunlar zaman ilerledikçe güzel anılar olarak hatırlayacağınız geçici durumlardır.

Popmundo her ne kadar müzik kariyeri oyunu olarak geçse de aslında bundan çok daha [...]

194
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma