Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Haziran, 2016
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
30 Haziran 2016

Pop-up Reklamlar Nasıl Kaldırılır?

Pop-up istenmeyen reklamlardır. İncelemek istediğiniz bir linki tıkladığınızda, hemen arkasından gelerek reklam amaçlı gösterim sunan zararlı yazılımlardır. Bunlar siz istemeseniz de açılır ve vermek istediği mesajı verdikten sonra kapatılmaya müsait hale gelir. Bu istenmeyen reklamı alan girmek istediğiniz sitedir.

Zira girdiğiniz site bu tür pop-up reklamlar yoluyla para kazanıyor olabilir. Bazı pop-uplar ise özellikle ana sayfanızı hedef alarak kendi istediği şekilde bir linki tayin eder. Çoğu zamanda adını duymadığınız bir arama motorunu ana sayfanız yapar. Kısacası bunlara zararlı reklam virüsleri diyebiliriz ve kaldırılmaları gerekir.

Peki pop-up nasıl kaldırılır? [...]

122
 
Daha Fazla Oku
28 Haziran 2016

Char Nasıl Satılır?

Char İngilizce character kelimesinin kısaltılması niteliğindedir. Karakter anlamına gelen bu kelime, birçok oyun platformunda kısaltılmış halde yazılmaktadır. Online oyun oynayanlar ve multiplayer şeklinde oyun oynayanlar, oyun oynadıkları serverlarda 3D oyun karakterlerini char olarak nitelendirirler.

Günümüzde oyun karakteri satımı çok popülerdir. Dünya’da ve Türkiye’de oynanan birçok online oyun bulunmaktadır. Oyuncuların emek verip geliştirdikleri oyun karakterlerini yani charlarını satmaları ise çok karlıdır. Önemli olan oyunda player killing seviyesine gelmektir. Çoğunlukla 20 level sonrasında oyun karakterinizi adım adım geliştirmenin emeğini almaya [...]

69
 
Daha Fazla Oku
27 Haziran 2016

Port Numarası Nedir?

İnsanlar bilgisayar konusunda birçok kavramı birbiri ile karıştırabilir. Karışık terimlerin kullanıldığı bilgisayarlarda insanlar genellikle ip numarası ile port numarasını birbiri ile karıştırırlar.

Pek çok insanın merak ettiği port numarası nedir sorusuna verilecek cevap kesinlikle ip ile aynı değildir olacaktır. Port genel olarak bir giriş çıkış noktasıdır aynı bilgisayarların üzerinde olan bir tarayıcı giriş ya da internet giriş noktaları gibidir.

Sanal dünya da ise maillere bakılırken web te gezerken ya da başka işler yaparken giriş çıkış portları bulunur bunlar ise bilgisayarın arka yüzünde çalışan giriş çıkışlar gibi görülebilir. Her yapılan işe bir giriş çıkış [...]

3613
 
Daha Fazla Oku
27 Haziran 2016

Low Level Format Nasıl Atılır?

Hard diskler bilgisayarlarımızın en önemli veri depolama üniteleridir. Dâhili olduğu gibi harici hard diskler de usb olarak bilgisayarlara bağlanabilmektedir. Ancak hangi tür olursa olsun buradaki bilgilere sorunsuz şekilde ulaşmak çok önemlidir.

Bazı durumlardaysa hard diskler ciddi sorunlar verebilir. Ses çıkarma arızasından sürücüyü anakartı tanımamasına kadar çeşitli arızalarda normal format yeterli olmayabilir. Bunun en kesin yolu low format dediğimiz düşük profilli format atmaktır.

Peki, low level format nasıl atılır? Bu tarz format için programlardan faydalanılır. En çok kullanılanı MaxBlast yazılımıdır. Önce programı PC’nize kurun. Daha sonra bootable cd/dvd [...]

224
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma