Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Mayıs, 2016
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
31 Mayıs 2016

2016 Yılındaki En Şık Özel Tasarımlı 5 Telefonu

2016 yılında tasarlanmış en şık 5 oyuncu telefonları, birbirinden ilginç pil teknolojileri, oyun performansları ve şık tasarımlarıyla bu cihazlar eşsiz bir görünüme sahipler.

Bu cihazların özellikleri, performans ve tasarımlarıyla gerçekten göz kamaştırıyor. Genelde oyun tutkunlarının en büyük sorunlarından olan pil ve ısınma problemleri bu cihazlarda pek rastlanır şeyler değil.

Bu tasarımların yapılıp yapılmayacağı hakkında bir bilgi yok elimizde ama yapılırsa fiyatların çok uçuk olacağını ve gerçekten tüm sıkıntılarınızı ortadan kaldırabileceğini söyleyebiliriz.

Dilerseniz bu tasarımlara göz atalım:

1. Nintendo Plus

Özellikler:

İşletim [...]
177
 
Daha Fazla Oku
26 Mayıs 2016

Windows 10 da Sona Doğru – Dikkat !

Windows 10, 29 Temmuz son gün bu tarihten önce yükseltmeniz sizin için hem avantajlı hemde iyi olacaktır. Microsoft un uzun süredir ücretsiz şekilde yükseltme fırsatını sunduğu Windows 10 işletim sistemini sizde vakit kaybetmeden hemen yükselttin.

Windows 7, 8, 8.1 gibi işletim sistemlerinden Windows 10 rezerve oluşturarak yükseltmiştik, Windows 10 aynı zamanda Update yöntemi ve Windows sitesinden paylaşılan eklenti ile yükseltme yapmamıza sağlayacak bir çok alternatif yöntem sunulmuştu. Bize de tek tuşa basıp arkamıza yaslanmak kalıyordu galiba onu da bi zahmet yapalım 🙂

Windows 10 hakkında çok şey söyleyebiliriz aslında artıları hakkında yani ama genelde sorun çıkaran [...]

58
 
Daha Fazla Oku
24 Mayıs 2016

WordPress Sitenize Bildirim Al Özelliği Ekleyin

WordPress sitenizi ziyaret eden kişilere bildim göndermek ister misiniz? Sitenize Push bildirim özelliği, bildirim al özelliği eklemek için bir kaç işlem yapmanız yeterli olacaktır.

Bildirim al özelliği ilk olarak Facebook, Google, Whatsapp gibi büyük şirketlerin sitelerinde gördük şimdi bizde kendi sitemize uygulayacağımız bu özellik ile siz makale yükledikçe ziyaretçilerinize tarayıcı üzerinden bildirim gidecek ve sitenize geri dönüş artacaktır.

Bu yapacağımız sistem ile kendi özel mesajınızı bile gönderebilirsiniz.

Öncelikle sitenize SSL almanız gerekiyor. Bu sertifikaları isimtescil sitesini önerebilirim. Bu işlem ile URL bağlantımızı https:// çeviriyoruz. Bu [...]

1168
 
Daha Fazla Oku
21 Mayıs 2016

+10 Ücretsiz Tek Sayfa WordPress Temalar & Şablonlar 2016

2016 yeni ücretsiz WordPress temaları tek bir sayfada oluşturuldu. Bu temalar genellikle kendi web sitesinde çok içerik ihtiyacı olmayan işletmeler için geçerlidir. Küçük işletmeler ve portföy web siteleri için hedef sitelerdir. Bunun yanı sıra, bu tek sayfalık temalar, daha çekici ve samimi bir tasarıma sahiptir.

2016 yılının en çekici +10 temasını sizlere sunacağız. Bu temalar ile işletmenizi tek bir sayfada sitesini tasarlayabilir kaliteli ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu temaları indirmeden önce ön izleme yaparak da nasıl göründüğünü kontrol edebilirsiniz. Her temanın altındaki linkten indirme ve ön izleme sayfasına [...]

1897
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma