Trend
Isı İndexi
Sıralama
Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
SEO
 
 
 
 
 
 
 
İçin arşivle Temmuz, 2015
En Yeni
 
Daha Fazla Oku
31 Temmuz 2015

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim

İnternetten Para Kazanma

Herkesin paraya ihtiyacı var herkes bir yerlerden gelir elde etmek istiyor. Ama bu işi hem kolay ve hemde sevdiğimiz yoldan yapmayı hepimiz çok istiyoruz. Bizler, yani bilgisayar kullanıcıları bilgisayar başında kazanmak istiyoruz mesela bazıları başka işlerle ilgilenerek kazanmaya çalışıyor. Bu tip yüzlerce örnek sayılabiliriz aslında.

Bizler para kazanmanın çok kolay olduğunu düşünüyoruz değil mi? Bilgisayar başında kazanmaktan bahsediyorum. Bilgisayar başında kahve yudumlarken para kazanmak mı işte o hiçte kolay bir iş değil. Daha doğrusu belli bir gelir yani belli bir para miktarı bile kazanacağımız belli değil. Ancak sizin çaba [...]

48
 
Daha Fazla Oku
29 Temmuz 2015

Windows 8.1 Yükleme Detaylı Resimli Anlatım

 

Microsoft Windows 8.1 işletim sistemi yüklenmesi hakkında detaylı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu anlatım ile sorunsuz ve sıkıntısız bir Windows 8.1 işletim sistemi yükleyebilirsiniz. Hatayla karşılaşmak istemiyorsanız adımları dikkatlice uygulayın. Oluşabilecek hatalardan sizler sorumlu olduğunuzu unutmayın.

Windows 8.1 yüklemesini yapmak için gerekli olan dosyaları DVD veya USB bootlamanız gerekiyor. USB flash diske Windows bootlama nasıl yapılır buradan öğrene bilirsiniz.

Yükleme başlıyoruz.

1.Bilgisayarımızı boot ekranından ayarlamasını gerçekleştiriyoruz. Boot ekranına f12 [...]

307
 
Daha Fazla Oku
29 Temmuz 2015

Windows 7 Format Atma Detaylı Resimli Anlatım

 

Microsoft Windows 7 İşletim sistemi nasıl yüklenir detaylı bir resim anlatımı hazırladık sizlere. Yüklemesi oldukça basit olması tabi ilk kullanıcılar için oldukça zor olduğu söylenir. Bu zorluğu çok kolay hale getiriyoruz. Öncelikle Windows dosyalarınızı DVD yazdırınız yada USB belleğinize bootlayınız. USB belleğe nasıl bootlanır burayı tıklayın. Anlatıma geçiyoruz.

1. Öncelikle bilgisayarımızı ne ile kuracaksak onunla başlatıyoruz. Boot ekranına f12 yada esc tuşu ile ulaşabilirsiniz. Bilgisarınızın bu ekrana nasıl girdiği hakkında googledan [...]

373
 
Daha Fazla Oku
28 Temmuz 2015

Pdf Dosyalarını Word Dosyasına Çevirme Aktarma

Elinizde ki PDF dosyalarını hızlı bir şekilde Word’e aktarabilirsiniz. Ayrıca elinizin altında bulunan kitapların fotoğraflarını çekerek bu program sayesinde fotoğrafları taratıp tüm kitabı word dosyasının içine yükleyebilirsiniz. Lütfen sorunsuz bir işlem için videoyu dikkatlice takip edip gerekli yerlerde not alın. Karşılaştığınız tüm sorunları bizlere soru – cevap bölümünden iletebilirsiniz.

PROGRAMI İNDİR

91
Daha Fazlasını Yükle
End of the line!
Top Five
Isı İndexi
Sıralama
 
1
Windows 10 Oturum Şifresi Kırma Resimli Anlatım + Videolu Anlatım
 
2
Windows 10 da Komut İstemi Açmanın 10 Farklı Yolu
 
3
Televizyonun Işığının Yanması fakat Görüntünün Gelmemesi Sorunu ve Çözümü hakkında
 
4
Hard Disk Hatalarını Düzeltme – Onarma En Kolay Yöntem
 
5
İnternetin Hayatımızdaki Olumlu-Olumsuz Etkileri

Warning: A non-numeric value encountered in /home/asdtekno/public_html/wp-content/themes/engine/functions/loop.php on line 75
İstanbul ikinci el bilgisayar alan yerler IQOS İluma